Crown Court, Mabushi Residence.


Location

Mabushi, Abuja

Semi-Detached • Completed
OCT
2014.

Summary

This house boasts of large open spaces, connection to the exterior, and the luxury associated with the choice of entertaining a large number of guests.
The living accommodation is divided into separate sectors. The shared spaces are designed to bring family and friends together, while the private areas allow the property’s owners to rest and relax in more secluded settings at the upper floor.
The generously sized rooms at the upper floor are still maintained with the natural light and ventilation. Having a house that breathes was very important at the onset of the project.
Greenery is used to provide a clear connection with the environment. Although the lower level is associated with entertainment, carefully chosen decorative elements are used to ensure that the building still provides its occupants with the warmth and familiarity associated with domestic living.

5 Bedrooms


3 Baths


1 Living Area


1 Kitchen

Other Features


Storage


Backyard


Balcony


Appliances


Cross Ventilation


Natural Lighting


Private Space


Generator/Inverter


Wardrobe


Waterboard & Borehole

Take a Video Tour

Watch.

Exterior View.

Working with client and community, we deliver masterplans that create vibrant new places and spaces, attract people, and encourage investment through.

VIEW IMAGES

Interior View.

Working with client and community, we deliver masterplans that create vibrant new places and spaces, attract people, and encourage investment through.

VIEW IMAGES

Proximity.

Mosque

10min

Church

18min

Police Station

15min

Hospital

25min

School

12min

Supermarket

10min

Contact Us

3 Sankuru Cl, Maitama, Abuja

0814-400-9000